In Praktijk

Beste baasjes,

Het einde van 2017 is alweer in zicht. Ik wil jullie dan ook allemaal hele fijne feesten wensen en alvast een gelukkig en gezond 2018! Wij gaan er enkele dagen tussenuit om het nieuwe jaar goed in te zetten. De praktijk zal daardoor niet bereikbaar zijn van vrijdag 29 december 14u30 tot woensdagochtend 3 januari. U kan uiteraard tijdens het weekend en de feestdagen wel terecht op het nummer van onze wachtdienst: 0474.69.22.88.

2018 wordt voor ons alvast een spannend jaar. Begin februari verwachten we ons tweede zoontje! Hierdoor zal de praktijk 3 weken gesloten zijn. Mijn collega Nathalie Welter, gevestigd op de Turnhoutsebaan 282 in schilde, neemt de zorg over mijn patiënten graag over. U kan haar bereiken op het nummer 03.383.56.13. Ik zal haar nadien contacteren om de dossiers van uw huisdier aan te vullen. Als ik terug ben zal er tot eind maart enkel op afspraak gewerkt worden. Ik zal via de facebookpagina van de praktijk iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden tijdens deze periode. In de weekends kan u zoals altijd contact opnemen met onze wachtdienst als u dringende hulp nodig heeft.

kerstkat
Recente Berichten